Varm­forzinkning med hurtig levering

Send din forespørgsel til os

Hjælpsomhed og enkelhed

Fyns Galvanisering A/S er en selvstændig varm­forzink­nings­virksomhed, som har beliggenhed ved Langeskov på Fyn, cirka 2 km fra motorvejen (se kort). Virksomheden blev opstartet i 1977, og siden 2005 har det været ejet af en fynsk familie, som virksomhedens nuværende direktør tilhører. Vi har været AAA virksomhed siden 2016 og i 2019 + 2020 blev vi Gazelle virksomhed.

Det er vores ønske, at hjælpe vores kunder med at få ordrer i hus, og at de får leveret ordrerne til alles tilfredshed. Vi forsøger at gøre det så enkelt som muligt at arbejde sammen med os, og vi kan sædvanligvis levere meget hurtigt, når det ønskes.

Hvis vores kunder har individuelle ønsker, vil vi meget gerne imødekomme dem. Vi har rutinerede og dygtige ansatte, som har ry for at forstå kundernes situation og problemer, og vi har ry for at være fleksible og hjælpsomme. Vi er desuden medlem af Nordic Galvanizers og er derfor altid helt opdateret med den nyeste viden om varmforzinkning.

170 ton flydende zink

Fyns Galvaniserings zinkgryde er 6,5 m lang, 2,5 meter dyb og 1,5 meter bred. Alle former for emner af stål og jern kan dyppes i gryden, hvis de er udformet til varmforzinkning og ikke er for store til gryden. Længere emner og større emner kan sommetider dyppes efter aftale. Ved tvivl, så ring og spørg os.


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Trippel A i mere end 3 år
Medlem af

Nordic Galvanizers