Varm­forzinkning med hurtig levering

Send din forespørgsel til os

Fyns Galvanisering A/S er en selvstændig varmforzinkningsvirksomhed, som har beliggenhed ved Langeskov på Fyn, cirka 2 km fra motorvejen (se kort).

Fyns Galvanisering blev opstartet i år 1977. Siden 2005 har det været ejet af en fynsk familie, og virksomhedens nuværende direktør er én af dem. Vi har været AAA virksomhed siden 2016 og i 2019 blev vi Gazelle virksomhed.

Det er vores ønske at hjælpe vores kunder med at få ordrer i hus, og at de får leveret ordren til alles tilfredshed. Vi forsøger at gøre det så enkelt som muligt at arbejde sammen med os, og vi kan sædvanligvis levere meget hurtigt, når det ønskes.

Kunders individuelle ønsker vil vi gerne imødekomme. Vi har rutinerede og dygtige ansatte, som har ry for at forstå kundernes situation og problemer, og vi har ry for at være fleksible og hjælpsomme.

Fyns Galvaniserings zinkgryde er 6,5 m lang, 2,5 meter dyb og 1,5 meter bred. Alle former for emner af stål og jern kan dyppes i gryden, hvis de er udformet til varmforzinkning og ikke er for store til gryden. Længere emner og større emner kan somme tider dyppes efter aftale. Ved tvivl, så ring og spørg os.